Globalt Fokus søger praktikant til foråret 2015

Interesserer du dig for udviklingspolitik, og har du lyst til at bruge din viden i praksis? Så skal du søge praktikpladsen hos os! 

Som praktikant hos Globalt Fokus kommer du helt tæt på den politiske virkelighed i en organisation, der dagligt arbejder med udviklingspolitik på både dansk, europæisk og internationalt plan. Du vil få mulighed for at påvirke din portefølje alt efter dine egne faglige interesser og kompetencer. Læs mere nedenfor, hent opslaget og søg senest d. 3/11

Hent opslaget som PDF her

Særligt vil du komme til at arbejde med:

  • Fortalervirksomhed: Baggrundsanalyser, research og artikelskrivning inden for områder som eksempelvis finansiering af udviklingsbistand, privatsektorens rolle i udvikling e.l.
  • Oplysningsarbejde: Organisering af debatmøder for netværkets medlemmer og udarbejdelse af informationsmateriale til både politikere og befolkningen.
  • Rådgivning: Overvågning af calls for proposals fra EU og assistere ved afholdelse af kapacitetsopbygningskurser og workshops for vores medlemmer.
  • Kommunikationsarbejde: Skrive nyhedsbreve og blogs samt opdatere hjemmeside.

Du skal være i gang med en relevant videregående uddannelse, og have interesse for og kendskab til udviklingspolitiske spørgsmål, gerne have viden om EU og indblik i organisatorisk og politisk arbejde. Du skal gerne have erfaring og trives med kommunikationsopgaver på både dansk og engelsk samt have mod på at kaste dig over rutinemæssige opgaver af mere praktisk karakter. Herudover lægger vi vægt på at praktikanterne er skriftligt velformulerede, selvstændige, engagerede og (om)hyggelige.

En praktikplads hos Globalt Fokus giver mulighed for at omsætte teori til praksis, få et grundigt indblik i Danmarks og EU’s udviklingspolitik samt et godt indblik i det danske NGO-miljø.

Praktikperioden løber fra mandag den 2. februar 2015 til fredag den 26. juni 2015.

Yderligere oplysninger kan fås hos Mads Hove på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller og/eller hos nuværende praktikant Liza Zozula Jensen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Sekretariatet kan kontaktes på tlf. 61 70 49 72.

Ansøgning sendes til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Frist for ansøgning er kl. 12 mandag den 3. november 2014 og samtaler forventes afholdt samme uge.

Læs mere om Globalt Fokus på vores hjemmeside www.globaltfokus.dk.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NGO FORUM - Tlf. 61704972 - c/o FDF Rysensteensgade 3 1564 København V bas@ngoforum.dk