Ny hjemmeside

Alle nyheder og infor om den nye organisation Globalt Fokus, vil nu finde på den nye hjemmeside www.globaltfokus.dk. Denne side vil ikke blive opdateret mere!

Globalt Fokus søger bevillingskonsulent

Globalt Fokus søger en erfaren bevillingskonsulent til ’Pulje til Støtte af Kapacitetsudviklingsinitiativer’. Den nye bevillingskonsulent forventes at kunne starte allerede den 23. oktober og deltage i et første indledende møde i bevillingsudvalget den 29. oktober. Bevillingskonsulenten er en ekstern konsulent, ansat på timebasis af Globalt Fokus.

Der er ansøgningsfrist d. 20. oktober.

Hent opslaget HER

Master classes i kommunikation

I løbet af efteråret, nærmere bestemt d. 23/10, d. 4/11 og d. 27/11, vil Globalt Fokus' nye Forum for Oplysning og Kampagne i samarbejde med CISU afholde 3 eksklusive masterclasses for jer der har interesse i udviklingskommunikation. Programmet kommer til at svinge fra det vidtløftige til det mere jordnære og praktiske.

Læs mere...

Globalt Fokus søger praktikant til foråret 2015

Interesserer du dig for udviklingspolitik, og har du lyst til at bruge din viden i praksis? Så skal du søge praktikpladsen hos os! 

Som praktikant hos Globalt Fokus kommer du helt tæt på den politiske virkelighed i en organisation, der dagligt arbejder med udviklingspolitik på både dansk, europæisk og internationalt plan. Du vil få mulighed for at påvirke din portefølje alt efter dine egne faglige interesser og kompetencer. Læs mere nedenfor, hent opslaget og søg senest d. 3/11

Hent opslaget som PDF her

Læs mere...

Rådgivning i forbindelse med puljeansøgning

Puljen for kapacitetsuviklingsinitiativer har ansøgningsfrist den 21. oktober. Vi ser frem til mange gode ansøgninger. Hvis I har brug for rådgivning i form af et møde eller bare konkrete spørgsmål til enten retningslinjer eller i forbindelse med udarbejdelse af ansøgningen, så ring til Netværkskoordinator Pernille Tind Simmons på 22908815.

Du kan finde retningslinjer og ansøgningsskemaer HER 

Stillingsopslag: Puljerådgiver med flair for administration og forvaltning

Har du erfaring med netværkssamarbejde og koordinering? Er du rigtig god til at lytte ind til, rådgive og forstå, hvad der rør sig? Vil du være ansvarlig for Globalt Fokus’ Danida finansierede Pulje til Støtte af Kapacitetsudviklingsinitiativer? Så har vi brug for dig.

Læs mere...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NGO FORUM - Tlf. 61704972 - c/o FDF Rysensteensgade 3 1564 København V bas@ngoforum.dk