FORDI

Forum for Rettigheder og Diversitet – også kaldet FORDI, er et 3 årig netværksinitiativ for danskeudviklingsorganisationer og institutter, der arbejder ud fra en rettighedsbaseret og diversitetsfokuseret tilgang til udvikling. Medlemsorganisationer tegner danske udviklingsorganisationer, humanitære organisationer,menneskerettighedsorganisationer, institutter og deres partnerorganisationer.

I en rettighedsbaseret tilgang adresseres de underliggende årsager til fattigdom, ulighed og marginalisering. Et integreret element i en rettighedsbaseret tilgang er diversitetsaspektet, der skærper vores blik på ulige forhold mellem socialekategorier, som køn, race, etnicitet, seksualitet, handicap, alder, kaste, religion og sociale klasser.

Et fokus på rettigheder og diversitet giver os værktøjer til at analysere, hvordan forskellige magtrelationer konstituerer oginfluerer hinanden, og skaber hindringer i adgangen til realisering af rettigheder. Dette muliggør en mere kompleksforståelse af fattigdom, ulighed og marginalisering.

Herunder kan du læse FORDIs ansøgninger, årsrapporter mm.:

2012


Koordinator: Olga Ege
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs meget mere på FORDIs hjemmeside

FORDI_logo

 

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NGO FORUM - Tlf. 61704972 - c/o FDF Rysensteensgade 3 1564 København V bas@ngoforum.dk