Civilsamfundsstrategien

Civilsamfundsstrategien er strategien for dansk støtte til civilsamfundet i udviklingslandene. Strategien vedrører Udenrigsministeriets bistand gennem de danske civilsamfundsorganisationer samt den bilaterale statslige bistand direkte til organisationer i modtagerlandene. Du kan hente Civilsamfundsstrategien her.

Siden 2009 har Udenrigsministeriet gennemført en årlig tværgående undersøgelse af gennemførelsen af målsætningerne i Civilsamfundsstrategien. Rapporterne er baseret på bidrag fra de danske civilsamfundsorganisationer, der har modtaget støtte over NGO-bevillingen.

Læs de tre evuleringer her:

Evaluering af Civilsamfundsstragien

I efteråret 2012 skal Civilsamfundstrategien evalueres og et Pre-Study er udarbejdet som et forstudie til evalueringen. Læs meget mere om evalueringen.

NGO FORUM har deltaget aktivt i en referencegruppe, der har bistået ministeriet med udarbejdelsen af Terms of Reference for evalueringen. Læs Terms of reference her.

Et konsulent team fra INTRAC, Tana og Indevelop under ledelse af Cowan Coventry har nu afleveret Inception Report og er gået i gang med den egentlige evaluering. De første resultater fra den vil ligge i Januar 2013. NGO FORUM planlægger ved den lejlighed at indkalde interesserede medlemmer til et fyraftens-informationsmøde.

Medlemsmøde om evalueringen af CSS med udviklingsminister Christian Friis Bach, april 2013

Den 29. april afholdte NGO FORUM et medlemsmøde omkring evalueringen af civilsamfundsstrategien. Til mødet var der oplæg og debat NGO'erne imellem og med udviklingsmnisteren. 

Hent princippapiret lavet af NGO FORUMs udvidede referencegruppe som oplæg til medlemsmødet HER

Hent Henrik Nielsens noter fra medlemsmødet HER

 

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NGO FORUM - Tlf. 61704972 - c/o FDF Rysensteensgade 3 1564 København V bas@ngoforum.dk